vælg sprog
Vælg valuta
lukke

Sådan skaber du et Parisienne-look

Sådan skaber du et Parisienne-look

Paris er en by efter mit eget hjerte, og al min kreativitet og inspiration kommer fra denne pulserende by. Den parisiske stil fanger utallige modehjerter og er en favorit blandt mange modeelskere. Selvfølgelig behøver man ikke at være franskmand for at gå gennem livet som en parisienne, og derfor deler jeg gerne med dig, hvordan du kan skabe en ægte parisiennes look!

Den parisiske stil er elegant, stilfuld og sofistikeret. Denne stil har for det meste neutrale farver som sort, grå, mørkeblå, beige og hvid. Lyse farver og dristige prints er derimod ikke noget, du ser ofte.

Det rigtige grundlag

Gode basisvarer er et must for en parisienne. Tænk f.eks. på en hvid bluse her. Dette item bør bestemt ikke mangle i en parisiennes garderobe! En hvid bluse er altid et godt valg og kan bæres og styles på mange forskellige måder.

En (oversized) blazer er et andet must-have item. En blazer passer til næsten alt og giver dit outfit et casual og smart touch. Enkle jeans er også almindelige i parisisk stil. Helst uden for mange dikkedarer og med et lige ben.

Pariserne kan godt lide at kombinere brede items med lidt strammere items. Vælg f.eks. løse bukser eller en satin nederdel, og brug en tætsiddende top til den. Smid en oversized blazer over den og voila, dit outfit er komplet!

Subtilt tilbehør

Selvfølgelig er det ikke nok at have de rigtige beklædningsgenstande til at fuldende dit look. En smuk taske og et par flotte sko er også vigtige. Igen skal du vælge neutrale farver, så du kan matche dem med alt. Hvad angår sko, er det bedst at vælge et par elegante og klassiske sko som f.eks. loafers, pumps eller slim-fit-støvler.

Og hvad med et par smarte solbriller? Dit parisiske look er ikke komplet uden denne finishing touch. Med det rigtige par solbriller kan du tage ethvert outfit til det næste niveau og se ud som en ægte parisienne!

Smykker som prikken over i'et

Smykker fuldender dit look. Sørg for at holde dine smykker diskrete og klassiske. Vælg nogle af dine yndlingssmykker, som du kan kombinere og matche og tilføje et diskret touch til dit outfit.

Den parisiske stil går dybere end blot dit outfit. At føle sig smuk og selvsikker er også meget vigtigt for en pariserinde. Så uanset hvad du har på, så vælg ting, der får dig til at føle dig godt tilpas og selvsikker. Ved at udstråle dette, vil du altid se bedst ud!

Bestilt før 22:00
afsendt samme dag
Gratis levering til hjemmet
fra 50 €
30 dage
returpolitik

Registrer dig og få 10% rabat på din første ordre!