vælg sprog
Vælg valuta
lukke

Solbriller: det sidste touch til ethvert outfit

Solbriller: det sidste touch til ethvert outfit

Foråret er endelig kommet, og solen viser sig mere og mere ofte, så det er på tide at få solbrillerne ud af skabet igen! Uanset om du er på udkig efter et par nye solbriller eller ønsker at vide, hvilke trends der er på lige nu, så har jeg styr på det hele til dig!

Tendenser inden for solbriller

I år er overdimensionerede solbriller helt på mode. Tænk på store runde eller firkantede stel, som ikke kun er funktionelle, men også er et fashion statement. Solbriller med katteøjne er også stadig på mode, og det samme gælder de klassiske aviator-solbriller.

Dette forår og denne sommer ser vi en masse pastelfarver, men neutrale farver er også stadig populære. Hvis du spørger mig, er neutrale farver altid et godt valg, når det kommer til solbriller. Farver som sort, brun og guld er tidløse og passer til næsten ethvert outfit. Desuden er de også nemme at kombinere med andre accessories som dine smykker og din håndtaske. Ved at vælge solbriller i en neutral farve kan du være sikker på, at de aldrig går af mode, og du kan bære dine solbriller i mange år fremover!

Hvilke solbriller passer til mig?

Når du leder efter et par nye solbriller, er det vigtigt at vælge et stel, der passer godt til dit ansigt. Hvis du f.eks. har et rundt ansigt, er det bedst at vælge solbriller med kantede former som f.eks. cat-eye- eller firkantede stel. Dette vil få dit ansigt til at se længere ud og give mere definition til din ansigtsform.

Hvis du har et firkantet ansigt, er det bedst at vælge solbriller med runde former. Tænk runde eller ovale solbriller. Et cat-eye passer også godt til et firkantet ansigt. Disse stel blødgør hjørnerne i dit ansigt og skaber en balance.

Hvis du har et aflangt ansigt, kan du med fordel vælge solbriller med et bredt stel og afrundede former som f.eks. oversized solbriller. Dette vil få dit ansigt til at se lidt kortere ud og skabe mere bredde i dit ansigt.

Har du et hjerteformet ansigt? Så vælg solbriller med en bred top og en smal bund. Aviator- og cat-eye-solbriller er gode eksempler. Hvis du vælger et af disse stel, holder du dit ansigt pænt afbalanceret.

Hvis du har et ovalt ansigt, er du heldig! Næsten alle former for solbriller vil se godt ud på dig. Vælg solbriller, der passer til din personlige stil og smag.

Solbriller som parisernes foretrukne tilbehør

Solbriller er en af mine yndlingsaccessories, som mange andre parisere også er. De bruges ikke kun for at beskytte øjnene mod solen, men også som et fantastisk modetilbehør, som man kan gøre et statement med.

Parisiennes vælger ofte klassiske solbriller med et tidløst design og neutrale farver. Dette skaber et sofistikeret look og tilføjer et strejf af glamour til deres look. Solbriller kombineres også ofte med andre accessories som f.eks. et tørklæde, et bælte eller en taske for at skabe en helt individuel stil.

Det er klart, at solbriller er prikken over i'et til ethvert outfit! Hvilke solbriller vil du bære denne sommer?

Bestilt før 22:00
afsendt samme dag
Gratis levering til hjemmet
fra 50 €
30 dage
returpolitik

Registrer dig og få 10% rabat på din første ordre!